FOTO/VIDEO: Incendiu violent la un hotel aflat în renovare din Poiana Brașov

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un incendiu violent a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri, la un hotel din Poiana Brașov. Din fericire, la unitatea de cazare nu se aflau turiști deoarece clădirea este în renovare de mai mult timp.

Conform Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, șapte autospeciale de pompieri și două autoscări, s-au deplasat la fața locului. De asemenea, au fost trimise echipaje și de la ISU Hunedoara și ISU București Ilfov.

Conform aceleiași surse, se pare că incendiul se manifesta la acoperișul hotelului, iar intervenția este una dificilă. Pompierii intervin cu țevile de refulare, dar și cu tunurile de stins incendii din dotarea autospecialelor.

UPDATE: După mai bine de șase ore, timp în care s-a intervenit cu nouă autospeciale de pompieri și trei autoscări, incendiul a fost lichidat! Flăcările s-au manifestat pe o suprafață de aproximativ 400 mp. Conform autorităților, cauza este în curs de stabilire.


În același timp, un alt incendiu a izbucnit și la o casă din Brașov (aprox. ora 23:30), situată pe strada Iuliu Maniu. Și în acest caz, au fost trimise echipaje de pompieri.

FOTO / VIDEO: ISU Brașov


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here