Brașov: Una dintre persoanele dispărute în apele râului Olt, a fost găsită de echipele ISU

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

UPDATE: Brașov: A fost găsită și cea de-a doua persoană dispărută în râul Olt

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Brașov, una dintre persoanele dispărute sâmbătă în apele râului Olt, a fost găsită astăzi de către echipajele de salvare. Trupul victimei a fost descoperit în zona podului din localitatea Araci și se pare că este vorba despre bărbatul în vârstă de 27 de ani.

Vă reamintim, că sâmbătă (10 iunie a.c), în jurul orei 20:30, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța faptul că pe râul Olt, între Hărman și Sânpetru, se află o barcă goală, iar în zonă au fost auzite strigăte de ajutor!

Un echipaj de pompieri, dotat cu barcă penumatică, s-a deplasat la fața locului, iar căutările au început imediat. Specialiștii spun că zona unde a fost găsită barca sunt curenți foarte puternici.

Din primele informații, primite de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov, se pare că este vorba de dispariția a doi bărbați, în vârstă de 27, respectiv 35 de ani.

Căutările au fost reluate în fiecare zi, cu ajutorul unui scafandru. Echipajului de la ISU Brașov li s-au alăturat și două echipaje cu scafandri de la ISU Mureș și ISU București – Ilfov pentru căutarea celor două persoane dispărute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here