Brașov: 104 permise suspendate, din care 47 pentru consumul de alcool, între 6 – 11 iunie

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În  intervalul 06 – 11.06 a.c., polițiștii rutieri din I.P.J. Brașov au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur. În acest context, au fost constatate 50 infracțiuni la regimul circulației și 21de altă natură.

De asemenea, au fost aplicate 1264 sancțiuni contravenționale, dintre care 348 pentru depășirea limitei legale de viteză, 197 pentru nepurtarea centurii de siguranță și 17 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul deplasării, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de aproximativ 360 000 lei.

Polițiștii au ridicat, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 104 permise de conducere, dintre care 47 pentru consumul de alcool, 12 pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 23 pentru nerespectarea reglementărilor privind depășirea, 10 pentru neacordare prioritate pietoni , 2 pentru neacordare prioritate vehicule, 2 pentru nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului, fiind reținute 76 certificate de înmatriculare.

În intervalul amintit au fost sancționați 13 pietoni, 4 bicicliști și 3 conducători de vehicule cu tracțiune animală pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here