Infotrafic: Vezi cum se circulă în această dimineață, pe drumurile din România

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (7:00), nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza unor evenimente rutier.

În județul Vâlcea, pe DN7 Râmnicu Vâlcea — Sibiu, între kilometrii 200+615 și 201+265 de metri (între Călimănești și Brezoi), se execută lucrări la viaductul Cârligu Mic. Circulația se desfășoară pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice sau al piloților de trafic.

Timp de aproximativ o lună, pe autostrada A1, pe sensul de mers București — Pitești, la kilometrul 35+500 de metri, se vor executa lucrări la un rost de dilatație al podului (alternativ, pe benzile unu sau doi). Lucrări similare se vor desfășura pe parcursul săptămânii următoare și la kilometrul 114, pe prima bandă a sensului de mers Pitești — București.

În județul Teleorman, din cauza lucrărilor care se execută pe DN6(E70) la podul de peste râul Vedea, la intrarea în municipiul Alexandria dinspre București, circulația se desfășoară alternativ, semaforizat . În zilele cu trafic intens (mai ales la sfârșit de săptămână), în zona respectivă se formează coloane de autovehicule . Pentru fluidizarea circulației, pot fi folosite următoarele rute ocolitoare:

— pentru zona Zimnicea: DJ506 Vitănești — Beiu, DN51 Smârdioasa — Zimnicea;

— pentru zona Turnu Măgurele: VO6F (spre Roșiorii de Vede) — DN6 Buzescu — Nanov — DN52 — Turnu Măgurele.

Trebuie avut în vedere și faptul că până în data de 13 iunie 2017 , pe VO6F (varianta de ocolire Alexandria), la kilometrul 1+410 metri, la intersecția cu DJ504 Alexandria — Vulpești (drumul județean către Pitești), se efectuează lucrări de amenajare a unui sens giratoriu. Astfel, se vor institui următoarele restricții de circulație:

— pe VO6F, la km 1+410 (intersecția cu DJ 504), se va circula pe un singur sens de mers, alternativ, dirijat (prin semafoare și piloți de circulație);

— DJ504 Alexandria — Vulpești se închide pe tronsonul cuprins între DN6 și VO6F, ruta ocolitoare fiind DN6 — sens giratoriu — VO6F.

În județul Olt este restricționată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN64 Găneasa — Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 34+000 și 40+915 metri, din cauza unor degradări apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara (comuna Găneasa). Traficul greu se desfășoară deviat, pe următoarea rută ocolitoare: DN65 Găneasa — Salcia, DJ677 Salcia — Pleșoiu (DN64).

În județul Suceava se execută lucrări de întreținere a carosabilului pe trei artere naționale, până la sfârșitul lunii iulie a acestui an, astfel:

— DN 2E — între kilometrii 0 și 30+505 metri;

— DN17 — între kilometrii 116 și 227+625 de metri;

— DN 17B — între kilometrii 14 și 33+320 de metri.

În județul Buzău, pe DN10 Buzău — Brașov, la kilometrul 86+300 de metri, în zona localității Siriu, din cauza surpării acostamentului pe o lungime de aproape 40 de metri, în urma cedării unui zid de sprijin, a fost impusă restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău — Ploiești, DN1A Ploiești — Cheia — Săcele, DN1 Săcele — Brașov.

În județul Mureș, pe DN13 Sighișoara — Târgu Mureș, între localitățile Bălăușeri și Găiești (km 149+200 — 149+360), se execută lucrări de consolidare a terasamentului, iar circulația se desfășoară semaforizat. În zilele cu trafic intens este posibil să se formeze coloane de autovehicule.

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (județul Mureș) — Cristuru Secuiesc (județul Harghita), este restricționată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeț avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în județul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricționat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviței — Ciumârna (între kilometrii 23 și 27).

Pe DN73C, în județele Argeș și Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeș — Burluși, între kilometrii 46 și 56, este restricționată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluși — Piatra, între kilometrii 56 și 61, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 12,5 tone este DN73C Burluși — DJ 678A — DN7 Dedulești.

DN67C—Transalpina este redeschis în totalitate (exceptând porțiunea închisă astăzi pe timpul desfășurării concursului automobilistic). Pe tronsonul Rânca (km 34+800, județul Gorj) — Obârșia Lotrului (km 59+800, județul Vâlcea), accesul este permis doar în intervalul orar 07:00 — 20:00, însă numai pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone. Există și restricție de viteză de 30 km/h.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here