Percheziții în București și Hunedoara! 

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

La această oră, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române efectuează 9 percheziții în București și Hunedoara, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1 milion de euro, prin evaziune fiscală. 

În această dimineață, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, efectuează 9 percheziţii, dintre care 8 în București și una în judeţul Hunedoara, la firme și persoane fizice bănuite de evaziune fiscală.  

 

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2012-2014, cei în cauză ar fi creat un mecanism infracțional în scopul fraudării bugetului de stat, prin neînregistrarea în evidenţele contabile a tuturor veniturilor obţinute și prin înregistrarea în evidențele contabile a unor documente ce nu aveau la bază operațiuni reale, în domeniul agroalimentar (cereale).

 

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de peste 1 milion de euro.

 

Totodată, vor fi puse în aplicare 6 mandate de aducere, persoanele bănuite în cauză, cu vârste cuprinse între 31 și 52 de ani, urmând a fi conduse la audieri.

 

La activități participă și polițiști specializați în investigarea criminalității economice și criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, precum și luptători ai Serviciului Intervenții și Acțiuni Speciale al Poliției Române.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here