Aproape 9.000 de poliţişti, în teren pe durata minivacanței de 1 Iunie și Rusalii

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Aproape 9.000 de poliţişti, cu 4.000 de autospeciale, vor acționa în teren, pe toată durata minivacanței de 1 Iunie și Rusalii, pentru siguranța cetățenilor.

În perioada 1- 5 iunie a.c., Poliţia Română va acţiona, în toată țara, cu  8.942 de poliţişti şi 4.000 autospeciale, (media zilnică).

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, Poliția Română va organiza zilnic, în această perioadă, 3.312 patrule de siguranţă publică.

De asemenea, în fiecare zi, 1.993 de polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale și autostrăzi, pentru fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație grave și menținerea unei atitudinii prudente în trafic, polițiștii rutieri vor acționa cu 421 aparate radar în întreaga țară, inclusiv echipamentele de ultimă generație (dispozitivele True Cam).

În acţiuni, poliţiştii vor fi sprijiniţi de elicoptere ale IGAv.

Poliţiștii de la transporturi vor asigura măsurile de ordine publică, în medie/zi, pe 252 de trenuri de călători, în 266 staţii şi triaje de cale ferată, în 14 aerogări şi 21 porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre. Totodată, 5 de trenuri de marfă vor fi însoţite, pe durata deplasării, de către poliţişti.

Reamintim tuturor cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în teren.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here