Începe Street FOOD Festival Sibiu – experiența celor 4 zile savuroase

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Street FOOD Festival ajunge pentru prima dată la Sibiu și promite o experiență culinară nemaiîntâlnită. În perioada 1 – 4 Iunie Piața Albert Huet va deveni gazda celor peste 35 de vendori pregătiți să testeze simțurile gurmanzilor cu preparate din întreaga lume. Evenimentul de la Sibiu face parte din turneul culinar ce ajunge în acest an în 9 orașe din România: Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Alba-Iulia, Timișoara și Bacău.

“Sibiu, bine te-am găsit! Abia am așteptat să ajungem și în acest oraș frumos și mulțumim pe această cale Asociației Focus Sibiu și autorităților locale, care ne-au permis să aducem această experiență culinară în Sibiu. Alături de chefi prezenți în festival ne vom bucura și de această dată de sute de rețete delicioase, asezonate și cu activități interactive care vor completa experiența Street FOOD Festival: concerte live, cinema outdoor și zonă cu activități interactive pentru cei mici. Ne vedem în perioada 1 – 4 Iunie în Piața Albert Huet.”Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival

Show-ul culinar Street FOOD Festival va fi completat și de cel devenit ambasadorul festivalului: Chef Foa. Acesta va pregăti rețete speciale de street-food alături de echipa de la Stradale și Flavours și vor da savoare evenimentului împreună cu zecile de bucătari prezenți. Băuturile răcoritoare și deserturile savuroase vor fi nelipsite și vor da culoare întregii Piețe Albert Huet. Lista completă cu toți vendorii prezenți la Street FOOD Festival Sibiu este dispinibilă accesând: http://streetfoodfestival.ro/street-food-festival-sibiu-2017/

Experiența de festival va fi completată și cu ajutorul unui program bine ales la scenă și cinema outdoor.

Ce filme vedem la Street FOOD Festival?

01.06.2017, ora 21:30  – Big Night

02.06.2017, ora 21:30  – Chef

03.06.2017, ora 21:30  – The Hundred-Foot Journey

04.06.2017, ora 21:30  – No reservations

Ce muzică ascultăm la Street FOOD Festival?

01.06.2017

17:30     Soul Serenade (ROU)

19:00     Moonfellas (ROU)

20:30     Amalia Gaiță (ROU)

26.05.2017

17:30     Adriano Trindade (BRA)

19:00     Window

20:30     Toulouse Lautrec

27.05.2017

17:30     Márton Hangácsi (HUN)

19:00     We singing colors

20:30     Byron

28.05.2017

17:30     Suburbia 11

19:00     Palma Hills

20:30     Lucia + Muse Quartet (ROU)

În toate cele 4 zile de festival iubitorii domeniului culinar sunt invitați să profite de experiența Street FOOD Festival. Atât cei mici cât și cei mari vor avea pregătite activități special gândite astfel încât festivalul să fie pe placul tuturor. De asemenea, publicul e invitat să se implice și în campania Share a Meal, prin care se vor putea dona porții de mâncare ce vor fi duse mai departe la adăposturile pentru oamenii nevoiași.

Dragi gurmanzi din Sibiu, ne vedem în Piața Albert Huet în perioada 01 – 04 Iunie,la Street FOOD Festival Sibiu.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Asociația Focus Sibiu, prezentat de Kaufland România, savurat cu Staropramen.

Street FOOD Festival Sibiu este un eveniment cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Despre Street Food Festival

Street FOOD Festival a fost o idee dospită timp de mai bine de 2 ani de către iniţiatorii proiectului care și-au dorit să popularizeze în România un eveniment în aer liber dedicat mâncării spectaculoase gătite și servite în stradă într-un cadru relaxant. Conceptul în sine se bazează pe o experiență inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialități culinare și, evident, pasionații de gastronomie.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here