Street FOOD Festival Sibiu e gata de start! 1 – 4 Iunie în Piața Albert Huet

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Street FOOD Festival Sibiu e gata de start. 40 de vendori cu specific de street-food vor bucura gurmanzii în perioada 1 – 4 Iunie în Piața Albert Huet și vor invita la relaxare și la testarea unei experiențe care va călători în acest an prin 9 orașe din România: Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Alba-Iulia, Timișoara și Bacău.

Festivalul ajuns deja în 3 orașe ale țării încă de la debut va oferi gurmanzilor șansa de a degusta preparate de street-food de top și rețete inedite, de la burgeri savuroși, pulled pork, înghețată cremoasă, legume la wok sau pizza, dar și multe altele. Street FOOD Festival va oferi și o invitație deschisă la relaxare prin intermediul unor activități special gândite. Concertele cu muzică live vor anima serile iar cinema-ul outdoor va invita curioșii să se bucure de filme cu tematică. Bucătăria festivalului îl va avea prezent și pe Chef Foa care va pune la preparat experiențe savuroase alături de echipa de bucătari de la Stradale și Flavours.

„Suntem nerăbdători să aducem în fața publicului acest concept inovativ în domeniul culinar. Am selectat cu mare atenție vendorii din cadrul festivalului pentru a putea oferi sibienilor diversitate și o experiență cât mai plăcută”, spune Sebastian Marcovici, președintele Asociației Focus Sibiu, coorganizator al primei ediții a Street Food Festival.

Restricții în Piața Huet

Pentru pregătirea evenimentului, accesul auto în Piața Huet va fi restricționat complet începând cu data de 30 mai, de la ora 8 dimineața. Timp de două zile în piață vor fi montate standurile vendorilor și scena pe care vor avea loc concertele. Evenimentul începe în 1 iunie și durează patru zile, iar ziua de 5 iunie este rezervată pentru demontarea întregului amplasament. Accesul în Piața Huet va fi permis din nou începând cu dimineața zilei de 6 iunie.

Street FOOD Festival a debutat în 2016 la Cluj-Napoca unde peste 50.000 de gurmanzi au luat cu asalt Aleea Stadionului și au încercat rețetele chefilor prezenți. Au urmat apoi Iași, Oradea și ediția specială de Crăciun care au adus în perimetrul festivalului alte câteva zeci de mii de pofticioși și sute de rețete și bunătăți de luat acasă. Burgerii savuroși, deserturile colorate și tradiționalele sandwich-uri specifice fenomentului street-food s-au alăturat mâncării cu specific mexican, mediteranean, românesc, maghiar sau italian și au creat împreună o poveste delicioasă care merită spusă mai departe.

Toți cei interesați de acest eveniment pot afla mai multe detalii accesând website-ul oficial: www.streetfoodfestival.ro

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Asociația Focus Sibiu, prezentat de Kaufland România, savurat cu Staropramen.

Street FOOD Festival Sibiu este un eveniment cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here