Şofer surprins cu viteza de 254 km/h pe autostrada A1 Vâlcea – Deva

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Polițiștii ruteri au depistat pe autostrada A1 Vâlcea – Deva un șofer care conducea cu viteza de 254 km/h. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară polițiștii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.  

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, la data de 27 mai a.c., în jurul orei 13.00, pe autostrada A1  Vâlcea – Deva, un șofer care conducea cu viteză excesivă.

Cel în cauză, un bărbat de 37 de ani, din București, a fost depistat la kilometrul 305, sensul dinspre Deva spre Vâlcea, în timp ce conducea cu viteza de 254 km/h.

Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară polițiștii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Aceasta este cea mai mare viteză cu care a fost înregistrat conducând un șofer, în acest an. Viteza excesivă și cea neadaptată condițiile meteo-rutiere reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiiere în țara noastră.

Distanța, pe autostradă, între Deva și Vâlcea este de aproximativ 220 de kilometri, iar parcurgerea ei cu viteza legală durează circa o oră și 40 de minute. Economia de timp este nesemnificativă raportată la riscul pe care și-l asumă șoferul care circulă cu viteză excesivă și la riscul la care îi expune pe ceilalți participanți la trafic sau pe pagerii pe care îi transportă.

Polițiștii acționează în trafic pentru salvarea de vieți.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here