Accident grav la Brașov! A decedat după ce a ajuns cu mașina sub roțile unei cisterne

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Accident grav aseară pe Drumul Național 13, la Brașov. Un șofer a decedat după ce a ajuns cu autoturismul sub roțile unei cisterne încărcate cu lapte.

Incidentul a fost anunțat prin 112, în jurul orei 23:30, iar în scurt timp, mai multe echipaje medicale, de poliție, dar și descarcerarea, s-au deplasat imediat la fața locului.

Intervenția pompierilor a fost una dificilă, deoarece bărbatul se afla încarcerat în mașină, partea din față a autoturismului fiind sub cisternă, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Ciprian Sfreja.

Pompierii au fost nevoiți să taie stâlpul mașinii și portiera, pentru a putea scoate victima. În ciuda eforturilor făcute de salvatori, bărbatul a fost declarat decedat.

Conform Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, un bărbat  de 27 ani, a condus un autoturism pe Calea Feldioarei, dinspre Feldioara spre Brașov iar în dreptul imobilului cu nr. 101, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza la condițiile de drum,  a pierdut controlul asupra direcției de deplasare,  a pătruns pe contrasens și a întrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 41  ani. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 27 ani.

În cauză a fost constituit un dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea unității de parchet competente pentru stabilirea întregii stări de fapt.

FOTO: ISU Brașov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here