Brașov: Un camion a blocat traficul pe DN11, timp de câteva ore

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Circulația rutieră a fost întreruptă pe DN11 în cursul acestei dimineți, din cauza unui accident rutier produs în jurul orei 11:00, în apropierea localităţii Dalnic.

Din primele cercetări a reieșit că evenimentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare între autovehicule, astfel că șoferul unei autoutilitare a lovit un autoturism care oprise regulamentar la semnalul unui pilot de trafic, în zona în care s-a produs evenimentul fiind executate lucrări de montare a glisierelor metalice (parapeți). În urma impactului autoturismul a fost proiectat pe celălalt sens de mers unde a lovit un autocamion care a rămas de-a curmezișul pe carosabil, blocând circulația pe ambele sensuri.

În urma acestui eveniment trei persoane aflate în autoturism, printre care și o fetiță de 4 ani, au fost rănite ușor.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, traficul fiind reluat, în condiții normale, în jurul orei 14:30.

​Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum și de trafic și să păstreze o distanță corespunzătoare față de autovehiculul din față, pentru a putea opri în condiții de siguranță atunci când situația o impune.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here