Harghita: Accident rutier soldat cu rănirea a 6 persoane în Sândominic

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Aseară, în jurul orei 19:00, dispeceratul integrat ISU – SAJ a fost anunţat despre producerea unui accident rutier cu victime pe DE 578, pe raza comunei Sândominic, în care au fost implicate o autoutilitară și un atelaj hipo, care transporta lemne.

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje (11 subofiţeri) din cadrul Detașamentelor de pompieri Miercurea-Ciuc și Gheorgheni, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și două ambulanțe SMURD.

La sosirea echipajelor, autoutilitara, avariată în proporție de 80%, era răsturnată pe partea carosabilă, cu scurgeri de lichide, fiind identificate șase victime (5 adulți și un copil), toate aflate în autovehiculul implicat în accident, neimpunându-se descarcerarea.

S-a acordat primul ajutor persoanelor rănite, acestea fiind preluate și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Miercurea-Ciuc, pentru investigații medicale de specialitate.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Concomitent cu acordarea îngrijirilor medicale și preluarea victimelor, s-au luat măsuri de deconectare a bornelor de la acumulator, iluminarea zonei, stabilizarea autoutilitarei răsturnate și eliberarea părții carosabile, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sândominic. Intervenția s-a finalizat la ora 21:19.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here