Expo GastroPan se va desfășura în perioada 23-25 martie la Redal Expo din Sibiu

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

A noua ediție a Expoziției Internaționale  GastroPan se va desfășura în perioada 23-25 martie la Redal Expo din Sibiu. Târgul de specialitate este cel mai important eveniment autohton pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, ciocolaterie, înghețată și HoReCa și unul dintre cele mai mari din Europa de Sud-Est. Soluțiile complete și tehnologiile de ultima generație sunt completate de cele mai noi tendințe mondiale, degustări și demonstraţii live susţinute de specialişti dar și de prezentări extensive ale echipamentelor și utilajelor dedicate sectorului.

Specialişti talentaţi din domeniul panificaţiei, cofetăriei şi gastronomiei vor susține demonstrații live care pot fi adevărate surse de inspiraţie pentru vizitatorii: reprezentanți din brutării, cofetării, cafenele și alte unități de panificație cofetărie și HoReCa. Vizitatorii au astfel posibilitatea de a alege soluțiile și produsele potrivite pentru afacerile lor, cu beneficiul adus de discuții directe cu specialiștii și furnizorii.

Câteva din programele practice susţinute la standurile expozanților:
· Cofetărie modernă;
· Modelarea florilor şi figurinelor din pastă de zahăr;
· Demonstrații de gătit;
· Sculptură creativă în fructe şi legume;
· Modelarea zahărului (Isomalt) tras şi suflat;
· Preparare cafea;
· Preparare  înghețată;
· Ciocolaterie;
· Smoothie-uri și băuturi din fructe;
· Aplicații și noi tehnologii IT.

Expoziţia GastroPan îşi aşteaptă vizitatorii în perioada 23-25 martie 2017, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Intrarea se face pe bază de invitaţie sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here