Spectacol, rafinament și succes la Gala de caritate ”Aici pentru Tine”, prezentată de Andreea Marin

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Aflată la prima ediție, Gala de caritate ”Aici pentru Tine”, a fost un real succes. Aproape 100 de invitați au răspuns pozitiv invitației făcute de organizatori, iar evenimentul a reunit oameni de afaceri din Brașov și din țară, dar și autorități locale.

Invitații au fost delectați cu un meniu aparte, iar atmosfera a fost întreținută de Trupa 6, Claudia Șuteu, Ioana Bozga, dar și de copiii de la Liceul de Muzică sau Clubul de Dans ”Dance with me Studio”.

FOTO: Claudiu Păduroiu

Andreea Marin a fost invitatul special și prezentatorul acestei Gale, realizată în beneficiul copiilor din centrele de plasament, dar și a unui caz social deosebit, Cara Maria, o tânără încercată greu de viață și care are nevoie urgentă de o proteză la picior.

FOTO: Claudiu Păduroiu

Maria a descoperit că suferă de ulcer varicos. Timp de 9 ani s-a luptat cu boala în speranța că o ține sub control, dar la vârsta de 31 de ani medicii au decis amputarea piciorului. După o perioadă de timp și o nouă serie de analize medicale, a descoperit că are ulcer varicos și la piciorul stâng.

”În urma Galei de caritate, am reușit să strângem bani pentru a o ajuta pe Cara Maria și vom lupta în continuare pentru integrarea în societate a copiilor din centrele de plasament. Tablourile puse la dispoziție de fotograful Dan Mălureanu, au fost licitate de invitați, iar asta ne-a bucurat nespus. Mai mult decât atât, o parte din invitați au făcut și donații separate pentru cazurile noastre sociale. Campania noastră de strângere de fonduri continuă însă, pentru a putea achiziționa un microbuz pentru copiii din centrele de plasament. De asemenea, nu puține sunt cazurile sociale de care Asociația ”Aici pentru Tine” se ocupă și pune suflet pentru a ajuta oameni greu încercați. Împreună putem ajuta în continuare, iar cei care doresc să ne susțină și să facă donații de orice fel, sunt așteptați cu brațele deschise.” A declarat Adina Gal, președintele Asociației ”Aici pentru Tine” Brașov.

Gala de caritate ”Aici pentru Tine” a fost organizată de Asociația ”Aici pentru Tine”, împreună cu Agenția de Publicitate ”AdTeam” Brașov.

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor!

FOTO: Claudiu Păduroiu

PARTENERI: Casa Venus; AdTeam Brașov; Avevent Brașov; D.O Security; Instituția Prefectului Brașov; Consiliul Județean Brașov; Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, Liceul de Muzică ”Tudor Ciortea” Brașov.

PARTENERI MEDIA: Bună Ziua Brașov, Transilvania News, Transilvania 365, Agerpres, Știri BV, News Brașov, Feedler, Monitorul Expres, MyTex.

 

Despre Asociația ”Aici pentru Tine” Brașov

Asociația „Aici pentru Tine” este o organizație non-guvernamentală, care contribuie la dezvoltarea comunității tinerilor din centrele de plasament, a celor din medii sociale nefavorabile și a mamelor maltratate. Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante. Proiectele noastre se desfășoară în tot județul Brașov.

Valori: Educație, Implicare, Suport, Schimbare, Dezvoltare

Misiune: Inițierea, extinderea, îmbunătățirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate, pentru copii abandonați, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute național și internațional, promovarea drepturilor recunoscute de legislația în vigoare.

Viziune: Împreună putem crea un viitor mai bun pentru acești copii, îi putem ghida și oferi tot suportul pentru a avea dreptul la o viata normală.

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor!

Asociația ”Aici pentru Tine” Brașov

Ne găsești pe Strada Toporașului, nr.7, 500372 Brașov

Email: contact@asociatiaaicipentrutine.ro

Adina Gal – președinte Asociație ”Aici pentru Tine”

Telefon : 0726.686.793 E-mail: adina@adteam.ro

www.asociatiaaicipentrutine.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here