Bacău: Un polițist a pretins și primit 2.500 lei mită pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

La data de 27.02.2017, lucrători de poliție judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Bacău, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău au prins în flagrant un agent de poliție din cadrul I.P.J. Bacău în timp ce primea de la un denunțător suma de 2.500 de lei.

În fapt, în luna ianuarie 2017, denunțătorul a fost implicat într-un accident de circulație soldat cu două victime și pagube materiale. La data de 23.02.2017, polițistul      i-a pretins acestuia o sumă de bani neprecizată pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu cu privire la cercetările efectuate în urma accidentului.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău a dispus față de polițist măsura reținerii preventive pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale (D.O.S.)  –Bacău și al Inspectoratului Județean de Jandarmi (I.J.J.) Bacău.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here