”Împreună de Sărbători”! Donează și TU din lucrurile pe care nu le mai folosești

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Asociația ”Aici pentru Tine” Brașov, lansează Campania ”Împreună de Sărbători”, prin care invită brașovenii să îi sprijine pe copiii aflați în medii defavorizate, din împrejurimile Brașovului, dar și pe cei aflați în centre de plasament.

Nu fi indiferent, iar de sărbători îndreaptă-ți atenția și către ei… cei care au mai puțin decât noi, către cei care poate nu au apă potabilă, electricitate, iar de o masă de Crăciun nici nu poate fi vorba.

Îți reținem atenția doar două minute, iar pentru asta îți mulțumim!

Împreună putem oferi dragoste și lumină în casele celor nevoiași. O fi oare un efort prea mare?

Cu toții avem acasă haine pe care nu le mai purtăm, jucării și cărți pe care le putem dona. Lucruri ce nu ne mai sunt folositoare, altora le-ar prinde bine.

Tot ceea ce trebuie să faci este să le stângi pe toate și să ne contactezi sau să le aduci chiar tu, la sediul Asociației ”Aici pentru Tine”, pe Strada Toporașului nr.7, Brașov.

Ai o societate?

Atunci poți dona impozitul pe profit. Nu fi indiferent! Împreună putem da o mână de ajutor! Donează impozitul pe profit, fie pentru o perioadă de trei luni, fie pe un an întreg!

Donații în bani, se pot face în contul Asociației ”Aici pentru Tine”
RO64 BACX 0000 0010 9580 7001 deschis la Unicredit Țiriac.

Mulțumiri: AdTeam Brașov, Comunitatea de prieteni Party for You, Parc Aventura, Cofetăria Saray, Cofetăria Bombo, Pro Soft, Zao Planet, Transilvania News.

Ne găsești pe Strada Toporașului, nr.7, 500372 Brașov

Email: contact@asociatiaaicipentrutine.ro

Adina Gal – președinte Asociație ”Aici pentru Tine”

Telefon : 0726.686.793 E-mail: adina@adteam.ro

Despre noi….

Asociația „Aici pentru Tine” este o organizație non-guvernamentală, care contribuie la dezvoltarea comunității tinerilor din centrele de plasament, a celor din medii sociale nefavorabile și a mamelor maltratate. Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante. Proiectele noastre se desfășoară în tot județul Brașov.

Valori: Educație, Implicare, Suport, Schimbare, Dezvoltare

Misiune: Inițierea, extinderea, îmbunătățirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate, pentru copii abandonați, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute național și internațional, promovarea drepturilor recunoscute de legislația în vigoare.

Viziune: Împreună putem crea un viitor mai bun pentru acești copii, îi putem ghida și oferi tot suportul pentru a avea dreptul la o viata normală.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here