Vezi cum este VREMEA în Transilvania, între 26 septembrie și 9 octombrie

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

În prima săptămână de prognoză temperaturile maxime vor marca o creștere treptată, de la 17 la 24 de grade, în medie iar vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit pentru începutul lunii octombrie.

În a doua săptămână, mediile maximelor vor scădea, mai accentuat în primele trei zile, astfel încât se vor apropia de valorile normale din punct de vedere climatologic, mediile maximelor situându-se la finalul perioadei de prognoză în jurul valorii de 18 grade.

Valorile termice nocturne nu vor avea variații semnificative în primele patru zile ale intervalului de prognoză, media minimelor situându-se în jurul a 6 grade, apoi vor crește până în data de 4 octombrie, spre o valoare medie de 12 grade.

Până la sfârșitul celei de a doua săptâmâni se va resimţi o răcorire a vremii, media minimelor pe regiune coborând la o valoare de 6 grade. Probabilitatea pentru apariția ploilor, slabe cantitativ și pe arii restrânse, va fi mai mare în a doua parte a intervalului de prognoză şi, cu precădere, pe 4 – 5 octombrie.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

SURSA: Administrația Națională de Meteorologie www.meteoromania.ro

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here