Sălaj: Un mort și doi răniți în accidente produse aseară, pe drumurile din județ

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Aseară în jurul orei 20,00, un bărbat de 50 ani, din Jibou, conducea un autotractor pe DN 1H, în localitatea Băbeni, din direcția Jibou, când a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracțiune animală, care nu a acordat prioritate de trecere autotractorului, deși venea de pe o stradă lăturalnică, unde există indicatorul OPRIRE.

În urma accidentului, conducătorul vehiculului cu tracțiune animală, un bărbat în vârstă de 52 ani, din Băbeni, a fost rănit ușor.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, tot aseară, în jurul orei 20,50, un bărbat de 39 ani, din Mal, a condus un autoturism pe DJ 108G, între localităţile Vânători, jud. Cluj şi Cizer, jud. Sălaj. Într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu taluzul de beton al şanţului lateral, situat pe sensul său de mers, şi cu borna hectometrică.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

În urma impactului, a decedat pasagera de pe locul din dreapta spate a autoturismului, în vârstă de 28 ani, iar pasagerul de pe locul din dreapta faţă a fost rănit uşor.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here