Mureș: Percheziții la organizatori de nunți și botezuri! 23 de persoane conduse la audieri

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

53 de percheziţii domiciliare sunt desfăşurate de către poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice Mureş, într-un dosar de evaziune fiscală privind evenimente festive.

Azi, 27 septembrie a.c., poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au declanșat o amplă acțiune de verificare a 15 societăți comerciale, care administrează 23 de restaurante și săli de evenimente festive de pe raza întregului județ.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015 – 2016, cele 15 societăți comerciale nu ar fi înregistrat în totalitate, în evidenţa contabilă, veniturile obținute din organizarea de evenimente cu circuit închis (nunți, botezuri, petreceri private ș.a.).

În cauză există suspiciuni cu privire la comiterea infracţiunii de evaziune fiscală prin omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

23 de persoane au fost aduse la audieri iar până la acest moment al anchetei, prejudiciul încă nu a fost stabilit

În cadrul acţiunii au participat 105 polițiști și 36 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureş şi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Regele Ferdinand Tg-Mureș.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here