Parteneriat între CJ Bistrița-Năsăud și un Departament pentru știință din Hunan, R.P Chineză

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Județul Bistrița-Năsăud este în aceste zile gazda unei delegații oficiale din Provincia parteneră Hunan, Republica Populară Chineză.

Delegația chineză este condusă de Tong Xudong, Director general — Departamentul pentru Știință și Tehnologie al Provinciei Hunan și îi are în componență pe Peng Jingdong, Director de divizie — Departamentul pentru Știință și Tehnologie al Provinciei Hunan, Zhou Yueyun, Director general — Zona de Națională de Dezvoltare Economică și Technologică Liuyang, Zhang Canming — Director general — Biroul Secretariatului ASEM — Centrul de Cercetare-Dezvoltare pentru Resurse de Apă, Zeng Jianguo, Profesor la Universitatea Agricolă din Hunan, Lin Yan, Director de divizie — Grupul de Investiții Yonker din Provincia Hunan și Li Changhong, Manager general Micolta Bioresource Inc.

Parteneriatul de cooperare dintre Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Departamentul pentru știință și Tehnologie al Provinciei Hunan din Republica Populară Chineză urmărește cooperarea în domeniile cercetării științifice, inovării tehnologice și aplicării progresului științific și tehnologic, în mod prioritar, în industriile de înaltă tehnologie (‘high-tech’), inclusiv domeniile resurselor de apă și a mediului, noile tipuri de energie și conservarea energiei, fabricația de echipamente avansate, de materiale noi, domeniile biotehnologiei și biomedical și sectorul tehnologiei informației (IT) și facilitarea cooperării științifice între companii, universități și institute de cercetare din cele două unități administrative.

Din luna martie a acestui an județul Bistrița-Năsăud este într-un parteneriat de colaborare și cooperare cu Provincia Hunan din R.P. Chineză. Provincia Hunan este situată în zona centrală a R.P. Chineze, are o populație de 73 de milioane de locuitori și este una dintre cele mai dezvoltate provincii din R.P Chineză, 125 din primele 500 de companii din lume aflându-se aici!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here