Un tânăr urmărit de autoritățile din Polonia, prins de polițiștii din Brașov

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Polițiștii din Brașov, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un tânăr urmărit internațional de autoritățile din Polonia

La data de 9 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au depistat,în localitatea Viștea de Jos,un tânăr de 26 ani,care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Wroclaw au emis mandat european de arestare,pentru săvârşirea infracţiunilor de amenințare și șantaj.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Tânărul este bănuit că,în perioada iunie-septembrie 2012,în Wroclaw,ar fi amenințat și șantajat o persoană de sex feminin din România.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov care a dispus reținerea pentru 24 de ore și ulterior Curții de Apel Brașov, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 zile.

Până la demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile poloneze,cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here