Mureș: Amenzi de peste 160.000 de lei, aplicate în weekend

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În perioada 2 – 4 septembrie 2016, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, au efectuat activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale, precum şi pentru asigurarea şi menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, de la arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat 28 de acţiuni specifice muncii de poliţie.
În cadrul acţiunilor au fost verificate 8 unităţi comerciale şi 8 obiective asigurate cu pază.

În urma acţiunilor, au fost constatate 20 de infracţiuni (9 judiciare, 7 la regimul rutier şi 4 de altă natură), 6 infracţiuni fiind constate în flagrant.
Poliţiştii au depistat 4 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni şi 3 persoane date în urmărire.
Cu această ocazie, au fost aplicate 448 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 160.000 de lei şi au fost confiscate bunuri de 1.050 lei.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 42 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.
Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 394 de sancţiuni ca urmare a încălcării normelor privind circulaţia pe drumurile publice.
Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 54 de permise de conducere şi au retras 13 certificate de înmatriculare.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here