Caravana SMURD ajunge la Sibiu și Alba

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Caravana SMURD “Fii pregătit!” de instruire a populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă va ajunge la Sibiu în data de 3 septembrie şi va fi amplasată în parcarea centrului comericial din oraș, între orele 10.00 – 21.00.
Caravana constă în deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim-ajutor în situaţii de urgenţă.
Centrul mobil este construit pe structura unui tir, are o sală de şcolarizare cu o capacitate de de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale de prim-ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor.
După popasul de la Sibiu, Caravana va ajunge la Alba Iulia (4 septembrie), București (9-10 septembrie), Buzău (17-18 septembrie), Bacău (24-25 septembrie), Piatra Neamț (1-2 octombrie), Iași (8-9 octombrie), Botoșani (14-15 octombrie) și Suceava (22-23 octombrie).
Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana SMURD “Fii pregătit!” se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD – http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil-de-instruire-smurd/.
Caravana SMURD “Fii pregătit!” este un proiect al Fundației pentru SMURD, derulat cu susţinerea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi finanțat cu sprijinul Fundației Vodafone România.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here