Covasna: Copil lovit de o mașină din cauza neatenției şi lipsei de supraveghere

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Marți, în jurul orei 12:30, pe DJ 121 F, în localitatea Mărcușa a avut loc un accident rutier în urma căruia o fetiță în vârstă de 10 ani a fost rănită ușor.

Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit că în timp ce se deplasa pe bicicletă, minora s-a angajat în tranversarea străzii, prin loc nepermis și fără să se asigure și a fost lovită de un autoturism care era condus regulamentar de către un bărbat de 37 de ani.

În urma impactului minora a fost rănită ușor, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii le recomandă părinților să își supravegheze copiii, mai ales atunci când aceștia se află în preajma căilor rutiere și sa-i învețe pe cei mici că strada nu este loc de joacă. De asemenea, șoferilor li se recomandă să circule cu prudență, astfel încât să poată anticipa eventualele pericole și să reducă viteza dacă observă copii pe marginea carosabilului pentru creşterea capacităţii de reacţie preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here