Salvatorii bistrițeni, printre cei mai puternici din Europa

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

O delegație a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Bistrița’ al județului Bistrița-Năsăud, a participat, în zilele de 26 și 27 august a.c, la competiția internațională a pompierilor ‘TFA Competition 2016, Hungary — Oroshaza’. Delegația a fost compusă din patru pompieri salvatori, doi de la Detașamentul de Pompieri Bistrița, plt. maj. Borgovan Marian și sg. maj. Bidian Paul, unul de la Garda de Intervenție Sîngeorz Băi, plt. Hoza Ilie Marius și au fost coordonați de cpt. Chiuzan Sorin, ofițer specialist în cadrul unității noastre.

Întrecerea a fost o competiție internațională a pompierilor, care constă în parcurgerea unor circuite motrice, specifice pregătirii în domeniul situațiilor de urgență, organizată de unitatea de pompieri din localitatea maghiară. La aceste probe, au participat 150 de pompieri salvatori din opt țari, iar Romania a fost reprezentată de lotul I.S.U. ‘Bistrița’.

După cele două zile de concurs, pompierii militari bistrițeni au obținut rezultate notabile, reușind să termine toate probele concursurilor care au fost concepute în așa fel încât să testeze limitele salvatorilor, obținând timpi de concurs peste media celorlalți participanți.

Felicitări colegilor pentru efortul depus, rezultatele obținute și modul în care au reprezentat comunitatea noastră într-o competiție internațională!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here