Mureș: Cinci tineri au bătut și imobilizat un paznic și au furat ce le-a ieșit în cale

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În cursul zilei de astăzi, Poliţia Sighişoara a fost anunţată despre faptul că în localitatea Albeşti, a avut loc o tâlhărie.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Sighişoara condusă de subcomisar de poliţie Sporea Ioan – desemnat Şeful Politiei Municipiului Sighişoara.

Din cercetări a reieşit că în cursul nopţii, la sediul unei societăţi, din Albeşti, cinci persoane necunoscute au intrat în incinta societății iar pe paznicul de serviciu l-au agresat fizic şi l-au imobilizat.

Cele cinci persoane au sustras o sumă de bani, trei telefoane mobile, o drujbă, două canistre în care se afla cantitatea de 35 l benzină, 1 cazan de țuică din cupru, o motocositoare, un aparat de sudură, un motor electric trifazic şi două role de cablu.

În urma investigațiilor efectuate, poliţiştii au identificat cinci tineri, cu vârste între 14 şi 22 de ani, toţi din Albești.

Până la acest moment al anchetei, poliţiştii au recuperat aproximativ 90% din prejudiciul cauzat.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Sighişoara sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând ca persoanele în cauză să fie reținute 24 de ore şi ulterior să fie propuși Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara pentru arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here