Luni se pun în vânzare biletele pentru Sibiu Opera Festival

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Biletele pentru Sibiu Opera Festival vor putea fi achiziționate începând de luni, 29 august 2016, atât online de pe site-ul www.filarmonicasibiu.ro cât și de la Casa de Bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu. În funcție de eveniment, prețul unui bilet este de 16 sau 20 lei. Cele 12 evenimente din proiect aduc la Sibiu un număr de peste 800 de artiști din țară și de peste hotare.

Ediția a XV-a a celui mai important eveniment sibian dedicat artei lirice și totodată singurul festival internațional de gen din țară se va desfășura anul acesta în perioada 11-30 septembrie. Pe parcursul celor 20 de zile de festival sunt programate un număr de 12 evenimente la care sunt invitați peste 800 de artiști din țară și străinătate.

‘Edi?ia a XV-a a proiectului Sibiu Opera Festival reprezintă o manifestare muzicală de excepție, cu participare internațională substanțială, menită să satisfacă interesului publicului meloman sibian pentru spectacolul de operă. Evenimentele componente ale proiectului se vor desfășura în spații consacrate și în spații neconvenționale, iar programele se vor axa pe spectacole de operă, operetă, musical și balet, operă pentru copii, concert vocal-simfonic, recitaluri de lied și arii, gală de operă și concursul internațional de canto (Vox Artis). Festivalul aduce la Sibiu artiști invitați din țară și de peste hotare: dirijori, soliști, ansambluri corale, ansambluri de operă și balet. La trei evenimente din program va participa și orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu’ a declarat Roxana Pepelea, consultant artistic al Filarmonicii de Stat Sibiu.

Programul complet al festivalului poate fi consultat pe pagina www.filarmonicasibiu.ro

Biletele se vor pune în vânzare începând de luni, 29 august 2016, de la ora 12 și vor putea fi achiziționate atât online de pe site-ul www.filarmonicasibiu.ro sau de pe pagina de facebook fb.com/filarmonicaSibiu cât și de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu, Sala Thalia, Str. Cetății nr.3-5, de luni până joi, între orele 12-16. În funcție de eveniment, prețul unui bilet este de 16 sau 20 lei. Se acordă reducere de 50 % pentru elevi, studenți și pensionari.

Sibiu Opera Festival este un eveniment organizat de Filarmonica de Stat Sibiu cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu. Acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here