Harghita: Minor cercetat după ce ar fi furat o tonă de grâu din curtea vecinului

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Un minor, în vârstă de 17 ani din Tuşnad este cercetat penal fiindcă ar fi sustras din gospodăria unui consătean cantitatea de 1000 kilograme grâu.

În data de 18 august, un bărbat s-a adresat, prin SNUAU 112, Poliţiei municipiului Miercurea Ciuc sesizând faptul că persoane necunoscute au pătruns, în noaptea de 17/18.08.2016 într-o anexă a gospodăriei sale situate în comuna Tuşnad de unde au sustras o cantitate de grâu. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o dependinţă a cărei uşă era neasigurată şi au sustras cantitatea de 1000 kilograme grâu.

În urma cercetărilor efectuate, în data de 24.08.2016, poliţiştii l-au identificat şi prins pe autorul faptei, acesta fiind un minor, de 17 ani, din Tuşnad, stabilindu-se faptul că persoana  în cauză a sustras cerealele în scopul comercializării. Întreaga cantitate sustrasă de cereale a fost recuperată şi restituită părţii vătămate.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluţionare, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here