Polițiștii din Brașov au prins un bărbat, urmărit internațional pentru complicitate la tâlhărie și omor

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Polițiștii din Brașov, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat urmărit internațional de autoritățile din Grecia pentru complicitate la omucidere și la tâlhărie.

La data de 19 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au depistat, în Ghimbav, un bărbat, de 37 de ani, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Atena au emis mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la omucidere și la tâlhărie.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 23 spre 24 septembrie 2014, împreună cu alte două persoane, ar fi pătruns într-o locuință din regiunea Egaleo, unde l-ar fi ucis pe proprietar și ar fi sustras bijuterii, telefoane mobile și o sumă de bani.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov care a dispus reținerea pentru 24 de ore și ulterior Curții de Apel Brașov, care a dispus arestarea preventivă, pentru 15 zile.

Până la demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile din Atena, cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here