Hunedoara: Un bărbat dat dispărut de fosta soție, găsit spânzurat într-o pădure

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un bărbat căutat de autoritățile din județul Hunedoara, dat dispărut de fosta soție, a fost găsit spânzurat într-o pădure. Tragedia a fost descoperită ieri, de către echipele de căutare.

Sâmbătă seara, Poliția Municipiului Brad a fost sesizată de o femeie din satul Mesteacăn cu privire la faptul că fostul său soț, în vârstă de 49 de ani, a plecat de la domiciliul comun din satul Mesteacăn, de dimineață, în jurul orei 10.00, fără a lăsa niciun indiciu cu privire la locul de destinație și nu a mai revenit.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a efectuat investigații și activități de căutare în zonă, stabilind că bărbatul nu a mai fost plecat de la domiciliu.

Activitățile de căutare au fost intensificate, duminică, cu forțe suplimentare de polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari, la căutări fiind folosiți și câinii de urmă ai IPJ Hunedoara și ISU Hunedoara.

În cursul serii, echipele din teren au găsit cadavrul persoanei căutate, într-o pădure situată pe raza satului Mesteacăn, în direcția localității Crișan.

Cadavrul bărbatului nu prezenta urme de violență și nu sunt indicii cu privire la comiterea vreunei infracțiuni asupra sa, existând posibilitatea ca decesul acestuia să fi survenit în urma asfixiei mecanice prin spânzurare.

Cadavrul a fost preluat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții; în cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările urmând a stabili motivul care l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here