Trei bărbați reținuți în urma perchezițiilor din 11 județe

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Trei bărbaţi, au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş, în urma a 38 de percheziţii domiciliare efectuate la data de 17 august a.c., pe raza a 11 judeţe şi în municipiul Bucureşti, la domiciliile unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani.

La data de 17 august a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, au efectuat 38 de percheziţii la domiciliile unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale din judeţele Mureş, Bihor, Bistriţa Năsăud, Braşov, Cluj, Galaţi, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Neamţ, Vaslui şi în municipiul Bucureşti.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada decembrie 2015 – iulie 2016, administratorii unei societăţi comerciale din judeţul Mureş au stabilit o serie de relaţii comerciale fictive cu alte 15 firme de pe teritoriul ţării.

În fapt, a reieşit că 3 bărbaţi, din judeţele Mureş şi Vaslui sunt bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune prin folosirea de nume şi calităţi mincinoase.

Prin interpunerea aceleiaşi societăţi comerciale, au fost identificate mai multe persoane vătămate care au livrat mărfuri acceptând ca mijloc de plată fila CEC sau bilet la ordin, care s-au dovedit a fi fără acoperire în contul bancar.

Cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here