FOTO Bistriţa-Năsăud: Mașină de poliție, implicată între-un accident rutier la Viișoara! Trei persoane rănite

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

O mașină de poliție, care se afla în misiune, a intrat în coliziune cu un autoturism care nu i-ar fi acordat prioritate de trecere. Accidentul s-a produs în această dimineață și s-a soldat cu rănirea a trei persoane.

Conform IPJ Bistrița-Năsăud, ”o femeie, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism, deplasându-se în direcţia Bistriţa-Beclean, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, fiind colizionată de către o autospecială MAI aflată în misiune, care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, a unui poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud, precum şi a unei persoane arestate preventiv, aflată în autospeciala MAI, cei trei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa în vederea acordării de îngrijiri medicale.”

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizarea anchetei penale să fie dată o soluţie legală prin parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here