Mureș: Un bărbat din Breaza, arestat pentru trafic cu migranți

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un bărbat din Breaza, pe numele căruia autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru trafic de migranţi, a fost depistat de poliţiştii din Mureș, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 16 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au depistat un bărbat, de 26 de ani, din comuna Breaza, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru infracţiuni privind frontiera de stat, respectiv trafic de migranţi, fapte săvârşite în perioada 25 iulie – 10 august 2015.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Tîrgu-Mureș, care a emis pe numele său ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Cel în cauză urmează a fi prezentat magistraților Curții de Apel Tîrgu-Mureș, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile judiciare daneze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here