(IMAGINI EMOȚIONANTE) Doi morți și un rănit grav, într-un accident pe DN17, la Podirei

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Pompierii militari din cadrul ISU “Bistriţa” – Detaşamentul de Pompieri Bistriţa au intervenit la un accident rutier în care au fost implicate trei victime, produs în această dimineață, în localitatea Podirei. Accidentul a fost anunțat în dispeceratul ISU –SAJ, la ora 05.11 .

Imediat, la locul indicat s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare, două echipaje de terapie intensivă mobilă SMURD, un echipaj de prim-ajutor SMURD și o ambulanță SAJ.

În urma impactului extrem de violent, toți cei trei ocupanți ai unei autoutilitare, au rămas încarcerați, echipajele de intervenție fiind nevoite să îndepărteze portierele, plafonul, precum și alte elemente de caroserie pentru a extrage cele trei victime dintre fiarele contorsionate. Intervenţia a avut un grad de dificultate ridicat din cauza faptului că, în urma impactului, autoutilitara a fost distrusă în proporţie de 90 %.

După descarcerare, au fost începute procedurile de resuscitare pentru cei doi pasageri, dar din nefericire, organismele bărbaților nu au răspuns manevrelor, fiind declarați decedați.

Șoferul autoutilitarei a fost stabilizat și pregătit de către echipajul de terapie intensivă mobilă pentru a fi preluat de elicopterul SMURD. Aparatul de zbor a aterizat la câțiva metri de locul accidentului și a preluat tânărul de 24 de ani pentru a-l transporta la un Centru de Traumă din municipiul Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here