Caravana SMURD ajunge la Brașov, pe 13 și 14 august

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Caravana SMURD “Fii pregătit !” de instruire a populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă, va ajunge la Braşov în perioada 13 – 14 august a.n. şi va fi amplasată în Piaţa Sfatului.

Proiectul este inițiat de Fundația pentru SMURD și derulat cu sprijinul Fundației Vodafone România.

Caravana constă în deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă. Centrul mobil este construit pe structura unui tir, are o sală de şcolarizare cu o capacitate de de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor.

Participanții vor putea urmări filme realizate de Departamentul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, iar cursul va conține și o parte practică interactivă, în care vor fi prezentate măsurile de prim-ajutor de către un paramedic SMURD, precum și demonstrații de stingere a incendiilor.

Activităţile sunt planificate a se desfăşura în zilele de 13 şi 14 august, între orele 1000 – 2200. Vă aşteptăm în număr cât mai mare să participaţi la aceste activităţi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here