Bistrița-Năsăud: Accident grav pe DN17, la Coldău. Un bărbat decedat și un altul rănit

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Accident grav în această dimineață pe Drumul Național 17, în localitatea Coldău. Traficul a fost blocat pentru câteva zeci de minute după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Două persoane au fost rănite.

”Modulul SMURD a găsit la locul accidentului, două victime, conducătorii auto ai ambelor mașini implicate în accident. Unul dintre conducătorii auto, un bărbat în vârstă de 48 de ani, care a rămas încarcerat în mașina răsturnată, a fost extras de pompierii militari și predat echipajului de terapie intensivă mobilă. Bărbatul se afla în stop cardiorespirator, iar după 20 de minute de aplicare a manevrelor de resuscitare bărbatul a fost scos din stopul cardiorespirator și pregătit pentru a fi preluat de elicopterul SMURD.” A declarat pentru Transilvania News, Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud.

UPDATE 11:55: Conform ISU Bistrița Năsăud, bărbatul a reintrat în stop cardiorespirator, a fost resuscitat din nou, însă fără succes. Medicii au declarat decesul. 

O altă victimă a accidentului, un tânăr în vârstă de 26 de ani, urmează să fie transportat la un spital din Târgu Mureș, cu o ambulanță SMURD.

Traficul Rutier, în zona accidentului, a fost deblocat în jurul orei 11:30. Poliția Rutieră a deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea exact ce a dus la producerea acestui incident nefericit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here