La Sibiu legea se face cu pistolul! Un bărbat este cercetat de polițiști după ce a făcut uz de armă

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În dimineața zilei de 6 august, în jurul orei 06:15, un sibian a sesizat prin 112 faptul că în apropierea locuinței sale a auzit o discuție aprinsă între doi bărbați, urmată de un foc de armă neletală.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă a Biroului Investigații Criminale Sibiu, fiind identificate persoanele implicate în altercație, iar în urma cercetărilor și audierii acestora s-a stabilit că în data de 6 august, victima (un bărbat domiciliat în municipiul Sibiu) în timp ce se afla pe str. Secerătoarelor a fost amenințată de un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, având asupra sa o armă neletală (pistol cu bile).

Anterior acestui conflict, partea vătămată a avut un conflict verbal cu mai mulți clienți ai unui local situat pe Șos. Alba Iulia, bărbatul de 41 de ani fiind solicitat să intervină în sprijinul unuia dintre aceștia.

În urma cercetării efectuate la fața locului a fost identificat un tub de cartuș, cu capsa perforată, nefiind înregistrate victime sau pagube materiale.

Bărbatul de 41 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și uz de armă fără drept a fost reținut de polițiștii sibieni pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 7 august a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Sibiu continuă cercetările în acest dosar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here