Mureș: Percheziții în Stațiunea Sovata

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Două percheziţii domiciliare au fost efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, pe raza Staţiunii Sovata, la persoane bănuite de infracţiuni la Codul Fiscal.

În cursul zilei de ieri, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş, sprijiniţi de poliţişti de la Poliţia Staţiunii Sovata, au efectuat două percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de comercializarea produselor din tutun, fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de lege.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate peste 44.000 de ţigarete, precum şi 42 de litri de alcool etilic, produse care se aflau în afara antrepozitului fiscal autorizat.

Acţiunea s-a desfăşurat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara.

Cercetările vor fi continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de achiziţionarea de alcool etilic şi de distilate în vrac de la alţi furnizori decât antrepozitarii autorizaţi şi deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

Împotriva unei persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here