Scandal în noapte, într-un bloc din Alba Iulia! Speriați, locatarii au cerut ajutorul jandarmilor

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Intervenția promptă a jandarmilor a readus liniștea locatarilor unui bloc din Alba Iulia după ce un bărbat s-a întors la locuința fostei soții și a făcut un scandal de zile mari.

Totul s-a petrecut marți, 2 august, în jurul orei 21, când un bărbat în vârstă de 39 de ani s-a întors la fosta soție, locatară a unui bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia. Motivul reîntoarcerii la domiciliul conjugal l-a constituit faptul că bărbatul, dorea să stabilească cu fosta soție împărțirea anumitor bunuri din apartament. Aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și văzând că femeia nu dorește să vorbească cu el și nici măcar nu îi deschide ușa, acesta a început să îi aducă injurii și să bată cu pumnii în ușă.

Numai intervenția jandarmilor sesizati prin apel 112 l-a putut calma pe bărbatul care începuse să deranjeze toți locatarii de pe scara blocului prin strigăte și expresii jignitoare la adresa fostei soții.

Locatarii blocului le-au relatat jandarmilor că nu mai pot accepta comportamentul lui și că nu este prima dată când le tulbură liniștea.

Pentru comportamentul turbulent si pentru cuvintele jignitoare aduse la adresa fostei soții, bărbatul a fost sanctionat contraventional cu amendă în valoare de 400 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here