Primul AN alături de Transilvania News! www.transilvanianews.com

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

transilvania_news_logo01

CITEȘTE ȘI: Autorități locale, colegi de presă, dar și prieteni dragi, ne-au transmis urări de ”La Mulți Ani!”

Astăzi, 1 august 2016, se împlinește un an de zile de când a fost lansat site-ul de știri Transilvania News, www.transilvanianews.com. Încrezători și dornici de a schimba ceva, jurnaliștii de la Transilvania News, au prezentat publicului, știrile, așa cum sunt ele, informații reale, preluate din surse sigure. Ne-am propus ca publicul să citească altceva, știri utile, știri relevante. Ne-am respectat promisiunea de la început de drum, aceea de a fi obiectivi, corecți, echilibrați, și promitem să continuăm așa.

Citit de sute de mii de utilizatori online, prezenți pe rețelele de socializare și nu numai, Transilvania News a reușit într-un timp scurt, să se ridice, iar pentru asta vă mulțumim!

Ne-am alăturat mai multor cauze, am fost parteneri în cadrul mai multor evenimente importante din România, am reușit să aducem știri exclusive pentru dumneavoastră, documentate și care au avut un real impact.

De asemenea, Transilvania News a primit și ”Premiul de Excelență” pentru susținerea unui proiect dedicat persoanelor cu dizabilități. Un proiect minunat, pentru care reporterii noștri au pus suflet. Ne place să dăm o mână de ajutor și vom continua să ne implicăm în astfel de cauze.

Am fost citați de către importante trusturi mass-media din România, iar asta se poate vedea din ststisticile oficiale ale site-ului. Asta înseamnă că știrile noastre contează, sunt obiective și prezentate corect.

Tot pe parcursul anului acesta, Transilvania News, a lansat și secțiunea de ”LIVE WEB TV”, acolo unde am transmis emisiuni, săptămână de săptămână, iar înregistrările pot fi văzute pe pagina noastră de Youtube sau pe site, la secțiunea ”MEDIA”-”EMISIUNI”.

Am transmis LIVE pe site, dar și pe Facebook, de la diferite evenimente și am ținut în permanență legătura cu publicul nostru. Nu ați rămas indiferenți și ne-ați scris, fie pe site, Facebook, sau email, noi am primit mesajele dumneavoastră.

Transilvania News, va continua să prezinte știrile așa cum sunt, știri obiective, corecte, reale, documentate, echilibrate și echidistante. Suntem apolitici și așa vom continua! Ne vom respecta angajamentul și vom da alte știri, vom prezenta altceva, știri relevante pentru tine, doar ceea ce contează cu adevărat! Așa cum v-ați obișnuit deja, ”TOP STORIES” sau, cele mai importante știri, le regăsiți în prima parte a site-ului, iar în a doua parte veți regăsi în continuare fluxul de știri pe care le prezintă presa locală din fiecare județ.

În perioada următoare ne pregătim de campanii sociale importante, vom lansa o grilă nouă de ”LIVE WEB TV” și vom pregăti emisiuni atractive. Noi surprize sunt pe cale să fie dezvăluite, însă până atunci, vă invităm să ne vizitați zilnic pe www.transilvanianews.com

Vă mulțumim!

CITEȘTE ȘI: Autorități locale, colegi de presă, dar și prieteni dragi, ne-au transmis urări de ”La Mulți Ani!”

Ne găsiți în continuare pe rețelele Transilvania News

Site: www.transilvanianews.com

Facebook: www.facebook.com/transilvanianews

Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/transilvanianews/

Twitter: https://twitter.com/TNews_Romania

Instagram: https://www.instagram.com/transilvanianews

Google +: https://plus.google.com/u/0/109336839521129201415

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCWcwldBPDpvVAC5S4QvIk0g

Bambuser.com: http://bambuser.com/channel/transilvanianews

Email oficial: transilvanianews24@gmail.com

Email publicitate: publicitate.transilvanianews@gmail.com

Contact site: https://transilvanianews.com/contact/


DESPRE TRANSILVANIA NEWS:

Într-o țară în care știrile sunt distorsionate tot mai mult, în ultima perioadă, publicul a început să își piardă încrederea. Tocmai de aceea este nevoie de o reformă, iar site-ul pe care dvs. l-ați accesat este condus de o generație tânără care respectă întocmai principiile jurnalistice.

Transilvania News va aduce în prim plan informația esențială, corectă, obiectivă, echidistantă și echilibrată, astfel încât cititorul să afle ceea ce este cu adevărat important și real, din zona în care trăiește. Transilvania News este un site de știri ce acoperă cele zece județe din Transilvania, respectiv Brașov, Sibiu, Covasna, Harghita, Mureș, Bistrița Năsăud, Sălaj, Cluj, Alba și Hunedoara, dar se vor regăsi și știri de interes național și internațional, în secțiuni dedicate!

Transilvania News va trata cu seriozitate evenimentele, incidentele și problemele comunităților, însă vor fi publicate doar știrile care au un real impact. Documentăm și publicăm altceva decât ceea ce puteți găsi deja în presa locală. Ne adresăm românilor, dar și străinilor care doresc să ajungă în Transilvania, în România. Noi vedem altfel știrile și vă invităm să citiți altceva, mai util, mai pozitiv!

Clasificate pe domenii de interes, dar și pe județe, știrile furnizate de Transilvania News, pot fi ușor de găsit și de citit.

Ne dorim ca publicul să fie mereu informat, iar pentru asta vă mulțumim că ne citiți!

Transilvania News – OBIECTIV | CORECT | ECHILIBRAT

www.transilvanianews.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here