Percheziții ale Direcției Naționale Anticorupție, la sediul Consiliului Județean Sibiu

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

UPDATE: După aproximativ 16 ore, procurorii DNA au părărsit sediul Consiliului Județean Sibiu

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2011 – 2015.

În cursul zilei de 1 august 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în municipiul Sibiu, dintre care una la sediul unei instituții publice, iar restul la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane fizice.

Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu, au confirmat faptul că perchezițiile se desfășoară și la sediul instituției.

”Confirmăm prezenţa inspectorilor DNA Alba Iulia la sediul Consiliului Judeţean Sibiu. Percheziţiile sunt legate de aceleaşi acţiuni şi fapte care au făcut obiectul anchetei anterioare demarată la mijlocul lunii aprilie 2016. Anchetatorii solicită documente suplimentare de la mai multe servicii ale Consiliului Judeţean Sibiu. Precizăm că activitatea instituţiei se desfăşoară normal, nefiind afectată de ancheta DNA.” A declarat Ioana Căpățînă, purtător de cuvânt al Consiliului Județean Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here