Alba: Lucrări CFR SA, între staţiile Şibot şi Vinţu de Jos! Călătorii transportați cu autobuzul

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că începând de luni 1 august 2016 şi până la finalizarea lucrărilor de consolidare a terasamentului şi de înlocuire a podeţului provizoriu de la Km436+600, constructorul va pune la dispoziţia călătorilor mijloace auto pentru transbordare între staţiile Şibot şi Vinţu de Jos.

Constructorul care execută lucrările de consolidare şi de înlocuire a podeţului provizoriu de pe segmentul Şibot – Blandiana va asigura transbordare cu mijloace auto pentru călătorii din trenurile locale şi trenurile InterRegio care leagă Capitala de vestul ţării.

În ceea ce priveşte trenurile InterRegio care circulă din vestul ţării spre Iaşi, acestea vor fi redirecţionate pe ruta Timişoara – Arad – Oradea – Cluj – Iaşi, iar trenurile internaţionale care intră în ţara pe la Episcopia Bihor vor circula prin Oradea – Cluj – Teiuş – Braşov – Bucureşti.

CFR SA şi CFR Călători revizuiesc graficul trenurilor, astfel încât circulaţia trenurilor înscrise în această perioadă în grafic să se desfăşoare în condiţii optime. Pentru informaţii suplimentare călătorii sunt rugaţi să acceseze site-ul oficial al operatorului naţional www.cfrcalatori.ro.

Menţionăm că lucrările de consolidare derulate de CFR SA au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de călătorie prin creşterea vitezei de circulaţie şi a gradului de confort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here