Harghita: Bărbat arestat, acuzat că și-ar fi violat fiica în vârstă de 13 ani

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În după-amiaza zilei de 27 iulie 2016, în jurul orei 16:30, Postul de Poliție Avrămești a fost sesizat de către o minoră, în vârstă de 13 ani, din localitate, despre faptul că în seara precedentă, în jurul orei 20:00, a fost victima unei infracţiuni de viol, comisă de tatăl său, de 36 de ani.

Dată fiind gravitatea sesizării poliţiştii au demarat imediat activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, în urma cărora au obţinut date şi indicii de natură să confirme sesizarea minorei, situaţie în care faţă de tatăl suspect a fost luată măsura reţinerii pe 24 de ore.

În continuare, prin coroborarea concluziilor medicului legist cu probatoriul rezultat din anchetă, la propunerea poliţiştilor, procurorul de caz l-a prezentat Judecătoriei Odorheiu Secuiesc pe suspect, iar Instanţa a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de viol.

În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurării comiterii faptei şi documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here