Sibiu: Și-a dat foc la casă după ce s-a îmbătat și s-a certat cu nevasta

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Aflat sub influența alcoolului și probabil după o ceartă cu familia, azi-noapte, un bărbat din localitatea Rășinari, județul Sibiu, și-a dat foc locuinței.

Puțin după miezul nopții, polițiștii din Rășinari au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil din localitatea s-a produs un incendiu.

Echipa de pompieri din cadrul I.S.U. Sibiu a lichidat incendiul, în urma acestuia fiind înregistrate doar pagube materiale.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, precum și a declarației apelantei și fiului acesteia, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Rășinari au stabilit faptul că incendiul ar fi fost provocat intenționat de soțul acesteia, aflat în stare de ebrietate, în urma unei altercații verbale.

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, domiciliat în Rășinari, a fost depistat de polițiști câteva ore mai târziu, în urma activităților investigativ-operative desfășurate, acesta părăsind imobilul imediat ce ar fi provocat incendiul.

În continuare, polițiștii din Rășinari efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere (art. 253 alin. 4 cod penal).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here