Peste 10.000 de lei, bani falși, găsiți în autoturismul unui șofer fără permis și sub influența alcoolului

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control în trafic, pe str. Șureanu din municipiul Sibiu, un autoturism al cărui conducător auto era bănuit că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul care conducea mașina, un sibian în vârstă de 34 de ani, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au identificat asupra bărbatului mai multe bancnote de 200 de lei, suma totală fiind de 10.800 de lei, existând suspiciuni că acestea ar fi false.

In continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier (art. 335 și art. 337 cod penal) precum și art. 313 și 317 cod penal, respectiv punerea în circulație de valori falsificate și falsificare de instrumente oficiale.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 24 iulie a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, care a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile (24.07.2016 – 21.09.2016) cu interzicerea părăsirii municipiului Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here