INTERNAȚIONAL: Atac armat într-un centru comercial din Munchen

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un atac armat a avut loc în cursul acestei zile într-un centru comercial din Munchen.

Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Consulatului General al României la Munchen, are în atenție incidentul produs în cursul acestei zile într-un centru comercial din Munchen.

Oficiul consular român a întreprins în regim de urgență demersurile specifice pe lângă autoritățile competente locale, în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la circumstanțele producerii incidentului și cetățenia victimelor.

În prezent, Consulatul General al României la Munchen este în așteptarea răspunsului din partea autorităților locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară de specialitate, dacă situația o va impune.

Pentru acordarea asistenței consulare și preluarea operativă a solicitărilor cetățenilor români, sunt disponibile numerele de telefon ale Consulatului General al României la Munchen : +49 89 553307 (apeluri redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center 24/24, care funcționează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe) și telefonul de urgență al oficiului consular +49 1602087789.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here