Brașov: Popasul Căprioara a fost închis de inspectorii de la Protecția Consumatorilor

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor, regiunea Centru, Brașov, au închis Popasul Căprioara, din Poiana Brașov, din cauza mai multor nereguli.

”Ca urmare a reclamațiilor și sesizărilor pe care le-am avut, ne-am deplasat în vederea efectuării controlului la popasul din Poiana Mică, spre Brașov, am găsit numeroase nereguli, lucruri inaceptabile din punctul nostru de vedere, majoritatea produselor alimentare din blocul alimentar erau expirate sau fără elemente de indentificare, condiții igenico-sanitare total improprii, cât și numeroase nereguli referitoare la legalitatea funcționării.” A declarat pentru Transilvania News, Sorin Susanu, Inspector Șef, CRPC Brașov. 

În urma controlului efectuat de inspectorii CRPC Brașov, agentul economic a fost sancționat cu o amendă de 42.000 de lei pentru neregulile constatate și oprirea de la comercializare, în vederea distrugerii, a tuturor produselor neconforme. De asemenea, inspectorii au mai aplicat o amendă de 5.000 de lei, pentru alte aspecte referitoare la legalitatea funcționării, a mai spus pentru Transilvania News, Sorin Susanu, Inspector Șef, CRPC Brașov. 

Activitatea agentului economic, a fost suspendată, pâna la remedierea deficiențelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here