Mureș: Un șofer a ajuns de la volan, condus de polițiști, la Clinica de Psihiatrie

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Azi-noapte, în jurul orei 01:00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Miercurea Nirajului, au identificat în trafic un bărbat de 49 de ani, din satul Şilea Nirajului, judeţul Mureş, care conducea autoturismul pe relația Sovata – Miercurea Nirajului, fiind oprit în satul Călugăreni.

În timp ce organele de poliție se deplasau spre autoturismul acestuia, bărbatul a ieșit în grabă din autoturism, a traversat drumul și s-a ascuns în vegetația de ierburi înalte de pe marginea drumului, fiind găsit la scurt timp, la aproximativ 50 m de partea carosabilă şi imobilizat.

Fiind întrebat dacă dorește să fie testat cu aparatul etilotest acesta a răspuns negativ, motiv pentru care a fost condus la UPU-SMURD Tg. Mureș, unde a refuzat şi recoltarea probelor biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

La sediul Poliției, conducătorul auto a devenit agresiv, fiind necesară intervenția ambulanței în vederea transportării acestuia la Clinica de Psihiatrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here