Incendiu violent la o magazie de lemne din Harghita

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita a fost anunţat, sâmbătă seara, despre izbucnirea unui incendiu la magazia unei societăţi comerciale cu profil de prelucrare brută a lemnului din municipiul Topliţa.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje (un ofiţer şi 9 subofiţeri) din cadrul Gărzii de intervenţie nr. 2 Topliţa, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. La sosirea echipajelor de intervenţie, magazia din lemn era cuprinsă în totalitate de flăcări şi prezenta pericol de propagare la hala gatere, la un rezervor pentru motorină cu o capacitate de 9.000 l şi la un autotractor, aflate în imediata apropiere.

S-au luat măsuri pentru localizarea şi stingerea incendiului, acesta fiind lichidat la ora 1945. În urma incendiului au ars: magazia din lemn, în care se aflau actele contabile ale firmei, pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp, 10 anvelope, două ciocane pneumatice, două motofierăstraie, dulapurile din vestiar şi costume de protecţie.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs de un cablu electric defect. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 500.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 10.000 lei.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here