Amenzi pentru administratorii mai multor localuri din centrul Brașovului! Vezi de ce au fost sancționați…

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Șapte localuri din Centrul Brașovului au fost verificate/reverificate și sancționate de Poliția Locală Brașov în timpul acțiunilor desfășurate la acest sfârșit de săptămână de către echipele de Intervenții.

La finalul misiunii, potrivit “Buletinului de evenimente”, au fost aplicate 2700 de lei amenzi într-o singură noapte, pentru nerespectarea programului de lucru (șase pub-uri) și pentru lipsa acordului de funcționare (un pub – aflat la a doua încălcare a legii). Acesta din urmă a fost sancționat cu 1500 de lei – conform HCL 116/2007 – și i se va întocmi “Referat cu propunere de suspendare a activităților”. Prima amendă a fost obținută de pubul respectiv, din cauza lipsei acordului de funcționare, la sfârșitul lunii mai, având și un termen de grație de o lună pentru a intra în legalitate, în temeiul HCL 116/2007.

Celelalte șase localuri din centrul Brașovului, care au fost amendate de către echipajele de Intervenție de la Locală – la acest sfârșit de săptămână – au fost surprinse cu terasele deschise pentru public până în miez de noapte, fără să respecte programul de lucru prevăzut în autorizația de funcționare emisă de către administrația municipiului Brașov. Astfel, fiecare societate a primit câte 200 de lei penalizare pentru încălcarea HCL 432/2007.

În timpul acestei misiuni, polițiștii locali au răspuns și la o solicitare a câtorva brașoveni care locuiesc pe str. Mureșenilor, agasați de trei oameni ai străzii, care își făcuseră culcuș și closet în curtea lor. Cele trei persoane (bărbați) constituite într-un grup în vederea săvârșirii de fapte de natură antisocială au fost sancționate contravențional la Lg. 61/1991, cu amendă în valoare totală de 1500 de lei, fiind desigur, îndrumate să se deplaseze la ultimele adrese de domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here